Star Beach Village & Water Park 4+*

Soovitame külastada suurepärast lastega peredele mõeldud hotelli STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK 4+  Kreekas. Otse hotelli territooriumil  on veepark Star Beach. Lastele korraldatakse nii lasteklubisid kui minidiskosid. Ja loomulikult ei jäeta lapsi tühja kõhuga, sest hotelli restoranis on lastemenüü. Hotelli lähedal on imeline liivarand, kuhu viib maa -alune käik. See on linnarand, kuid hotellikülalistele on nii lamamistoolid kui päikesevarjud tasuta.

 Hotell asub jalutuskäigu kaugusel populaarse kuurortlinna HERSONISSOS keskusest, kus on arvukalt kõrtse, baare, poode ja vilgas ööelu. Puhkus hotellis STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK sobib ka noortele. Limenas Hersonisou on suurepärane koht neile, kes armastavad baare, säravat ööelu ja mereranda.

Baarid, restoranid, meri, rand – kõik teie muretu puhkuse jaoks!