Puhkus Kreekas

Kreeta saarel pakub unustamatuid muljeid paljudeks aastateks. Kui soovite sukelduda traditsioonilise Kreeta küla atmosfääri, siis selleks on hotell ALDEMAR CRETAN VILLAGE BEACH RESORT 4+ justkui loodud. See hotell asub suurel rohelisel maa-alal otse mere ääres.  5-minutise jalutuskäigu kaugusel  on meriravikeskus ning spaa Royal Mare Thalasso, mis paikneb kuurordi Aldemar Royal Mare territooriumil. Rannas ootab teid veespordialade lai valik ning hotellielanikele pakutakse rannarätikuid, lamamistoole ja päikesevarjusid tasuta. Hotelli territooriumil saab kasutada ka ühte kuuest basseinist – 5 mereveega ja üks ​​mageveega. Lastele on koostatud programm. Nad saavad lõbusalt aega veeta lastebasseinides, veeliumägedel, lasterestoranis ja isegi lastediskoteegis – ja kõike seda meelelahutusjuhtide järelevalve all.

 Puhkust selles hotellis võib soovitada neile, kes eelistavad aktiivset perepuhkust. Saab tegeleda aeroobikaga, mõõtu võtta bingos, noolemängus, treenerid annavad joogatunde. Meelelahutus ja aktiivne puhkus ootavad teid! Õhtuti pakutakse elavat muusikat ja mitmekesist meelelahutust. Need, kes soovivad tutvuda Hersonissose ümbrusega, võivad liituda ühega paljudest organiseeritud ekskursioonidest.