Aldemar Knossos Royal Beach Resort 5*

2 km kaugusel Hersonissosest Limenas-Hersonissoses paikneb esimesel liinil hotell ALDEMAR KNOSSOS ROYAL BEACH RESORT 5*. Selle magnetiks on lasteklubi Aldy, kus lastele pakutakse rikkalikku programmi basseinide, liumägede, kiige, purskkaevude ja piraatlaevadega mänguväljakul. Kuni lapsed lõbutsevad vabaajakorraldajate meeskonnaga,  saavad vanemad nautida kvaliteetset teenindust, jalutada hotelli hoolitsetud rohelisel alal, külastada ühte paljudest restoranidest ja muidugi puhata suurepärases rannas lamamistoolidel päikesevarjude all. Siin pakutakse laia valikut veespordialasid. Hotelli territooriumil saavad külalised aktiivselt puhkust veeta ja õhtul ootab neid imeline meelelahutusprogramm. Tähelepanelik personal aitab teid alati ja vabaajakorraldajad ei lase igavleda päeval ega öösel. Hotell asub Royal Mare Thalasso Centerist 5-minutise jalutuskäigu kaugusel. See on nüüdisaegne meriravikeskus, kus pakutakse keha- ja näohooldusi. Kui soovite lastega perepuhkust nautida, siis ALDEMAR KNOSSOS ROYAL BEACH RESORT 5 * on just see koht, mille soovitame valida.